Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 mai 2012

Din seria “Aliat sau adversar?” Trackstick PRO



.


Trackstick PRO - inregistrator traseu GPS cu alimemtare permanenta

Trackstick Pro este special conceput  pentru plasare si utilizare pe autovehicule, camioane, barci, TIR-uri, containere  datorita dimensiunilor mici (9 x 4 x 1.3 cm) si datorita faptului ca poate fi conectat la o sursa de curent continuu.
Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati TRACKSTICK-ul PRO la o sursa de curent si va inregistra timp de 2 saptamani toate locatiile.
Produs de calitate superioara conceput si fabricat in California.
Este de asemenea foarte simplu de folosit. Descarcati si instalati (gratuit) programul special care vine cu produsul, plasati Trackstick-ul PRO pe autovehiculul dorit, iar dupa ce il recuperati , il conectati la calculator si aveti inregistrarea intregului traseu parcurs de autovehicul.

Trackstick-ul PRO genereaza traseul pe baza locatiilor GPS pe care le inregistreaza la fiecare 5 secunde, avand cea mai mare precizie dintre toate localizatoarele GPS  (o eroare de maxim 2,5m). Informatia pe care o furnizeaza Trackstick-ul include: timpul, data, locatia, viteza, directia, altitudinea si temperatura in fiecare punct inregistrat.  Traseul pe care il parcurge dispozitivul poate fi ilustrat ca o linie rosie clara , pe hartile 3D facute de satelit , folosind cele mai noi tehnologii din domeniul hartilor GPS  - programe ca Google Earth , Google Maps, MapQuest etc, pe care le puteti descarca gratuit de pe internet sau direct de pe site-ul nostru.

Trackstick-ul  PRO foloseste 24 de sateliti GPS pentru a-si determina pozitia oriunde pe Pamant. Un receiver GPS imbunatatit face Trackstickul PRO mai sensibil decat oricare alt localizator GPS, iar  antena GPS interna de 360 grade face ca, oriunde ar fi pozitionat, trackstickul sa aiba mereu semnal.

Aveti posibilitatea de a contoriza cu usurinta combustibilul folosit de un camion sau o masina datorita faptului ca dumneavoastra aveti posibilitatea de a vedea pe calculator/laptop intregul traseu parcurs de acesta, inclusiv stationarile facute datorita faptului ca dumneavoastra puteti vedea chiar si distanta traseului in KM sau Mile.

Trackstick PRO are capacitatea de a memora trasee pana la 15 zile.

Atasati-l in bordul unui autovehicul, pe un camion sau pe orice obiect care va ofera posibilitatea de a-l alimenta la curent continuu pentru a monitoriza si afla exact pe unde a mers si ce a facut, fara absolut nici un cost suplimentar.



Particularitati

Inregistrare, stocare si redare pe PC a traseului - este mic si usor de folosit
Dimensiuni

Lungime: 9 cm, latime: 4 cm grosime: 1.3 cm
Conectare PC

USB 2.0
Sursa Alimentare

NON STOP conectat la o sursa de curent continuu 5-24V
Autonomie

NON-STOP pana la umplerea memoriei
Greutate

46 g
Numar de sateliti captati

24 max, antena interna 360° (prinde semnal din orice orientare)
Platforma Software

Inclus gratuit cu produsul, gratuit, compatibil cu Google™
Earth, Microsoft™ Live, MapQuest™
Captare semnal la rece

52 secunde (max)
Acuratete pozitie

2.5 metri -cea mai buna dintre dispozitivele GPS
Temperatura de functionare

-30° - 80° C (-22° to 176° F)
Memorie stocare date GPS

interna 4MB flash - de ajuns pentru 2 luni de inregistrari
Compatibil cu

Win XP, Win Vista, Win 7
Pachetul Contine

1. Inregistrator GPS Trackstick PRO
2. Suport
3. Manual de utilizare
4. Certificat de garantie si factura
5. Adaptor alimentare bricheta masinii
6. Cablu special conectare la 5-24V



.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu